Ovog vikenda odjedrili smo u Krku. Odmah zamjerka organizatoru zbog naplate startnine od 50,00 kn po glavi i činjenice da se nigdje osim na otoku ne naplaćuje startinaCry.

Brod je bio u Puntu i nakon izbacivanja nepotrebnih stvari u auto, krenuli su Marin i Darko s brodom prema Krku dok smo Haris i ja došli autom i izvršili formalnosti oko prijave. Na startu brodova dosta, organizatori kažu 46, što je jako lijepa slika na startu pred Krčkim portom. Vozi se štap, i kako je to i do sada najčešće bilo, startamo napamet a da neznamo gdje je bova. Vozimo za brodovima ispred nas i otpadamo dosta od pravog smjera tako da kad smo shvatili gdje smo već smo bili dovoljno daleko od prave rute. Okrećemo prema bovi ali dosta zaostajemo tako da su nas do prvog okreta prošli i Viva a i par ostalih konkurenata iz klase. Spuštamo se niz vjetar i polako nadoknađujemo zaostatke. Već nakon okreta ispred Krka polako prelazimo i Dumboku tako da nam u našoj klasi ostaje još Viva koju je na preostaloj kratkoj dionici nemoguće dostići. Završavamo regatu kao ukupno 2. u klasi i 13. u ukopnom poretko što i nije tako loše kako nam se činilo na početku.

Vrijeme je bilo pakleno tako da smo se do proglašenja i večere malo rashladili u moru što je došlo kao spas nakon one paklene vrućine. I za kraj, obećao sam da ću na slijedeće regate nositi kanoćal da nam se ne ponavljaju ove glupe greške da ne vidimo bovu. Kanoćal je spremanWink. Kako smo imali i "službenog" fotografa, slike očekujemo svaki čas na stranicama.Tongue out

Vidimo se u Malinskoj. Pozdrav. S.